vrijdag 27 november 2020

Alles over Dordrecht

Burgemeester Brok en korpschef Visser vieren oud-en-nieuw in meldkamer

26 december 2011

DORDRECHT - De burgemeester van Dordrecht en de korpschef van de politie ZHZ T. Visscher (zie foto) vieren oud-en-nieuw in een situatie van verhoogde waakzaamheid. Zij zijn op hun post in de meldkamer aan het Oranjepark, zo blijft uit een bericht van de gemeente. De gemeente wil er alles aan doen om oud en nieuw zo gezellig mogelijk te vieren.

Bericht gemeente:

Burgemeester A.A.M. Brok is op zaterdag 31 december 2011 vanaf 22.00 uur aanwezig bij de politie ZHZ. Burgemeester Brok en korpschef T. Visscher zullen tijdens de nieuwjaarsnacht aanwezig zijn op de meldkamer in het Oranjepark en de nachtelijke ontwikkelingen volgen.

Deel dit bericht met je vrienden!