maandag 18 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Naomi Snikkers eerste kampioene bij schaakclub De Willige Dame

26 december 2011

DORDRECHT/ZWIJNDRECHT - De achttien jarige Naomi Snikkers uit Zwijndrecht heeft in Dordrecht schaakgeschiedenis geschreven. Ze werd de eerste vrouw in de historie die clubkampioen werd van een vereniging in de Drechtstreek. Na zestien ronden bleef zij bij de Willige Dame haar oud leraar Jaap Verhoef en Pierre Smeets een banddikte voor.

Op de schaaksite www.tomsschaakboeken.nl vertelt voorzitter Cor Paans dat zij terecht kampioene is geworden. Zoals een echte kampioene betaamt, komt zij 27 december in acctie in het zesde Hoogendoorn in de Hans Petri school. Op 10 januari 2012 wordt zij als kampioene gehuldigd in poffertjessalon Visser. Een week later begint het voorjaarskampioenschap.

Meer nieuws bij Tomsschaakboeken.nl

Deel dit bericht met je vrienden!