dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Vuurwerk gevonden in garage

23 december 2011

DORDRECHT - De politie heeft in een garage en een woning van een 48-jarige man uit Dordrecht vuurwerk gevonden.

Het gaat dan potten en dozen siervuurwerk en verschillende vuurpijlen. De verdachte vertelde dat hij het vuurwerk in België had gekocht en ook wat via internet had besteld. Het vuurwerk dat gevonden is is illegaal in Nederland. De garage ligt aan de Amazone in Dordrecht en de politie ging hier op donderdag 22 december 2011 heen.
 

Vuurwerk is natuurlijk een onderdeel van een feestelijke jaarwisseling, maar zorgt ook nog altijd voor overlast en onaanvaardbaar hoge schade. Verkeerd gebruik ervan kan ernstige verwondingen veroorzaken. Om gevaarlijke situaties te voorkomen, doet de politie een beroep op de inwoners van de regio. Heeft u informatie over bezit van of handel in illegaal vuurwerk? Treft u illegaal vuurwerk aan? Maak hiervan melding bij de politie via 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via 0800-7000.

Lees meer over:

vuurwerk politie
Deel dit bericht met je vrienden!