zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

De Hoop ggz en Family7 zenden gevarieerd kerstprogramma uit

21 december 2011

DORDRECHT - Op kerstavond, zaterdag 24 december 2011, zendt Family7 om 21.30 uur het kerstprogramma ‘Kerst met Family 7’ uit. Het programma is in samenwerking met De Hoop ggz gemaakt. Het wordt gepresenteerd door Feike ter Velde en Yentl de Lange. 

In ‘Kerst met Family7' komen verschillende gasten aan het woord over hun ontmoeting met God, de verandering in hun leven en wat Kerst voor hen betekent. De uitzending wordt herhaald op eerste kerstdag, zondag 25 december, om 12.35 uur. Het programma is opgenomen in Hotel de Watertoren in Dordrecht.

Sonja Silva, voormalig presentatrice en actrice, vertelt hoe zij God gevonden heeft en wie Jezus voor haar is. Marcel en Lydia Zimmer (schrijvers en zangers van christelijke muziek) zullen tijdens de uitzending een aantal liederen laten horen. Feike ter Velde praat verder over de toekomst met drs. Jan van Barneveld (publicist Eindtijd en Israel), Teun Stortenbeker (De Hoop ggz) en Dolf van de Vegte (Family7).

Een aantal van de gasten die in eerdere afleveringen van ‘Verhalen van Verandering’ te zien waren op Family7, zullen ook nu te zien zijn in ‘Kerst met Family7’. Op www.dehoop.org/kerstmetfamily7 is meer informatie te vinden, alsmede filmpjes van de gasten uit het programma.

Deel dit bericht met je vrienden!