maandag 17 mei 2021

Alles over Dordrecht

Dronken lastpakken aangehouden

18 december 2011

DORDRECHT - Twee mannen van 27 en 22 jaar uit Dordrecht zijn op 17 december om 19.45 uur op de Voorstraat aangehouden. Ze waren dronken en de 27-jarige viel het Kerstmarkt-publiek lastig. Toen agenten hem daarop aanspraken begon de 22-jarige zich ermee te bemoeien. Hij werd diverse keren gewaarschuwd om weg te gaan, wat hij niet deed. Toen de andere man ook agressief werd waarschuwden de agenten dat ze pepperspray zouden gebruiken. Daar reageerden de twee ook niet op, waarna bieden gepepperd werden. Daar reageerden ze wel op, want ze konden probleemloos aangehouden worden. De binnenstad bleef sindsdien wat deze mannen betreft rustig, want zijn konden hun roes in de cel uitslapen.

Lees meer over:

dronken aangehouden Voorstraat
Deel dit bericht met je vrienden!