zondag 24 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Kerstuitzending op TV Family 7 vanuit Watertoren Dordrecht

17 december 2011

DORDRECHT - Op Kerstavond, zaterdag 24 december 2011, zendt Family7 TV om 21.30 uur een bijzonder kerstprogramma uit. Dit programma is gemaakt in samenwerking met De Hoop uit Dordrecht en wordt gepresenteerd door Feike ter Velde en Yentl de Lange. 'Kerst met Family7' is geen uitzending vanuit een studio; het sfeervolle hotel De Watertoren in Dordrecht vormt het decor van dit programma. De uitzending wordt herhaald op Eerste Kerstdag, zondag 25 december, om 12.35 uur.

Feike ter Velde presenteert samen met Yentl de Lange deze anderhalf uur durende kerstspecial. In ‘Kerst met Family7' komen verschillende gasten aan het woord over hun ontmoeting met God, de verandering in hun leven en wat Kerst hierin voor hen betekent.

Sonja Silva, voormalig presentatrice en actrice, vertelt hoe zij God gevonden heeft en wie Jezus voor haar is. Marcel en Lydia Zimmer (schrijvers en zangers van christelijke muziek) zullen tijdens de uitzending een aantal mooie liederen laten horen. Feike ter Velde praat over de toekomst met drs. Jan van  Barneveld (publicist Eindtijd en Israel), Teun Stortenbeker (De Hoop ggz) en Dolf van de Vegte (Family7).

Deel dit bericht met je vrienden!