zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

IJsbaan feestelijk geopend met schaatsshow door kunstrijvereniging de Drechtsteden

16 december 2011

DORDRECHT - De ijsbaan op het Scheffersplein werd gisteravond om 20:00 feestelijk geopend door een schaatsshow, uitgevoerd door kunstrijvereniging de drechtsteden. Meisjes / jongedames van verschillende leeftijden vertoonden hun kunsten op het ijs middels het schaatsen van een choreografie op muziek. Soms in heel feestelijke, soms in heel stoere kleding. De prachtig uitgevoerde pirouettes, passencombinaties en het synchroonschaatsen mochten steeds op applaus en gejuich rekenen. Al met al was het een erg leuke en feestelijke voorstelling die op veel bekijks mocht rekenen. Daarna mocht iedereen de schaatsbaan betreden.

Deel dit bericht met je vrienden!