donderdag 6 mei 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe muziekwinkel in Dordrecht

15 december 2011

DORDRECHT - Sinds november 2011 is Dordrecht een nieuwe muziek winkel rijker: De Muziekdragerij. Eigenaar (Sander Mijnster) werkte al meer dan 20 jaar in de muziek wereld, voordat hij de stap nam een eigen winkel te starten. Sander werkte eerst voor een grote muziekwinkel in Rotterdam: Snijders Hifi/CD. Langzaam maar zeker kreeg Sander het verlangen om voor zich zelf te beginnen. ‘’Er kwam een pand beschikbaar in de Voorstraat 411 toen heb ik de stap genomen om hier in Dordrecht een muziekwinkel te beginnen’’.

Sander verkoopt allerlei muziek voor jong en oud, namelijk platen, cd’s. En koopt 2e hands cd’s en lp's in klassiek en jazz van goede platen labels. ‘’Je ziet dat ook steeds meer jongeren een plaat willen hebben. En dan komen ze erachter dat er eigenlijk mooier geluid uit komt dan een gedownload nummer! Mensen zijn erg enthousiast over de winkel. De klanten die ik in Rotterdam had, komen nu naar Dordrecht en ontdekken ook gelijk de stad.”

Meer weten over De Muziekdragerij? Kijk dan op: www.muziekdragerij.com


 


 

Deel dit bericht met je vrienden!