zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

Aanmelden voor Sportstimuleringsprijs Drechtsteden

14 december 2011 (door Hans Huisman)

DRECHTSTEDEN - Op vrijdag 20 januari 2012 wordt voor de elfde keer de regionale Sportstimuleringsprijs Aangepast sporten Drechtsteden uitgereikt. De uitreiking zal plaatsvinden tijdens de huldiging van de sportkampioenen van de gemeente Zwijndrecht in de Develsteinhal.

De Sportstimuleringsprijs 2011 wordt uitgereikt aan een organisatie die zich op een bijzondere wijze inzet of het voornemen heeft zich hiervoor in te zetten voor de gehandicaptensport in deze regio.

Sportverenigingen of andere organisaties met een beweegactiviteit konden zich tot 10 december aanmelden bij Tandem Support. Alle aanmelders ontvangen een uitnodiging om op 20 januari aanwezig te zijn in Zwijndrecht. Tijdens deze avond zullen de prijswinnaars, beoordeeld door een onafhankelijke jury, bekend worden gemaakt. Er worden drie prijzen uitgereikt, te weten de eerste prijs van € 450,00, de tweede prijs levert € 225,00 op en de derde prijs € 110,00.

Vorig jaar wonnen Sportclub Redo uit Dordrecht (1), korfbalvereniging PKC uit Papendrecht (2) en atletiekvereniging AAA uit Alblasserdam (3).

Lees meer over:

drechtsteden sportprijs
Deel dit bericht met je vrienden!