zaterdag 5 december 2020

Alles over Dordrecht

Intocht sinterklaas goed voor ondernemers en toerisme

13 december 2011

DORDRECHT - De Dordtse ondernemers zijn blij met de sinterklaasintocht van 12 november j.l. Er is een duidelijk merkbare, grotere stroom van bezoekers van buiten Dordt naar hun winkels. Ook Intree Dordrecht, de Dordtse VVV dus, kent een grotere toestroom van bezoekers. De grotere hoeveelheid mensen die Dordrecht bezoeken, komen af op wat ze gezien hebben op de beelden van de stad tijdens de sinterklaasintocht. Toen bekeken 1,8 miljoen mensen de TV-uitzending waarin natuurlijk veel beelden van het mooie Dordrecht te zien waren. 

De binnenstad kan de economische impuls goed gebruiken. Er zijn regelmatig geluiden te horen van ondernemers en andere partijen, die vinden dat de leegstand in de binnenstad te hoog oploopt en verloedering opnieuw toestaat. 

Deel dit bericht met je vrienden!