maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Wegmisbruikster met mes aangehouden

30 november 2011

DORDRECHT - Een 21-jarige automobiliste uit Leerdam is op 28 november op de Nassauweg aangehouden. Agenten zagen haar op de Stationsweg rijden en herkenden haar als een automobiliste die wegens haar verkeersgedrag al vaker met de politie in aanraking is geweest. De agente besloten haar te controleren en gaven haar een stopteken, waar ze niet aan voldeed.

Wel reed ze veel te hard en rommelde ze voortdurend in haar auto  met als gevolg dat ze onvoldoende oplette. Op de Nassauweg stopte ze voor het stoplicht naar de Laan der Verenigde Naties en parkeerden agenten hun politieauto vóór de hare, zodat ze geen kant op kon. Met de nodige moeite kon ze worden aangehouden. De vrouw bleek ook een mes bij zich te hebben, dat in beslag is genomen. Ze is ingesloten.

Lees meer over:

mes Nassauweg wegmisbruikster
Deel dit bericht met je vrienden!