vrijdag 18 juni 2021

Alles over Dordrecht

Nep-collectant aangehouden

28 november 2011

DORDRECHT - Een 29-jarige man uit Dordrecht is op 27 november op de S.M. Hugo van Gijnweg aangehouden.

De man had die dag gecollecteerd op een adres waar op dat moment een broer van de bewoner in aanwezig was. Deze broer is als agent werkzaam bij de politie in Dordrecht en deze broer herkende de collectant direct als een bekende veelpleger.

Hij waarschuwde zijn collega’s die de man snel aanhielden. De man collecteerde voor hulp aan kinderen, maar vertelde er niet bij dat hij daarmee zijn eigen kinderen bedoelde. De collectebus en het kleingeld dat de man had gekregen zijn in beslaggenomen.

De man is na verhoor heengezonden.

Lees meer over:

politie aangehouden collectant
Deel dit bericht met je vrienden!