zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

Damclub Dordrecht verliest van Den Haag

28 november 2011

DORDRECHT - In de zesde ronde van de nationale damcompetitie leed DC Dordrecht in de Hoofdklasse B een 7-13 nederlaag tegen DC Den Haag.

Na drie uur spelen zag het er nog goed uit aan Dordtse zijde en hadden diverse spelers voordeel verkregen. Alleen Ton van Bokhoven kwam zwaar onder druk te staan en moest ook als eerste zijn tegenstander feliciteren. Er volgden onverwachte nederlagen van Joop Roedolph en de broers Job en Pim Arts. Later verloor ook teamcaptain Anton Kosior zijn partij. Alleen Arie van de Weteringh en Nico Knoops wisten hun fraaie positionele spel te bekronen met winst. Fred Roedolph, Randy Horne en Rob van Eijk bleven alle drie op remise steken.

 In de tweede klasse D won DC Dordrecht 2 eindelijk zijn eerste competitiewedstrijd dit seizoen. Met maar liefst 14-6 werd DC Den Haag 2 verslagen. De winstpartijen kwamen op naam van Kees van Dijk, Bert Baars, Simon Rompa, Kees Osté en Wim van der Most. Alleen Wout Kroonen leed een nederlaag.
 

Lees meer over:

nederlaag verliest damclub
Deel dit bericht met je vrienden!