maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Vrienden van Kunstmin Dordrecht zoeken nog steeds vrienden

27 november 2011

DORDRECHT -Eind mei 2012 zijn de laatste programma's in schouwburg Kunstmin. Daarna wordt Kunstmin aangepast aan de eisen van de tijd en zal worden begonnen met het opbouwen van een alternatieve programmering, bijvoorbeeld in het in aanbouw zijnde Energiehuis aan de Noordendijk.

Om Kunstmin, als unieke schouwburg vanuit de negentiende eeuw een verankerde plek te geven in Dordrecht ook na de  verbouwing, blijven de vrieden actief:

(bericht van de vrienden van kunstmin)

Schouwburg Kunstmin is al geruime tijd het belangrijkste theaterpodium in Dordrecht en omstreken. Door haar programmering onderscheidt de schouwburg zich van andere regionale theaters. Om die positie te verstevigen heeft de Stichting Vrienden van Schouwburg Kunstmin ambitieuze plannen. De Vrienden willen Schouwburg Kunstmin  de komende jaren ondersteunen bij het verbreden van haar publiek, het verdiepen van de programmering, het aangaan van verbindingen met initiatieven uit de stad en een bezoek aan de schouwburg tot een totaalbeleving maken. Veel van deze ambities kunnen alleen verwezenlijkt worden bij voldoende financiële middelen. Klik hier voor de samenstelling van het bestuur van de Stichting Vrienden van Schouwburg Kunstmin.

Word ook Vriend

Wij zoeken ondernemers die ons helpen deze mooie plannen waar te maken door Vriend van Schouwburg Kunstmin te worden. Schouwburg Kunstmin kan door uw bijdrage nog meer kwaliteitsaanbod in de schouwburg en daarbuiten realiseren middels festivals en speciale programmering. Op dit moment zijn de volgende bedrijven vriend van Schouwburg Kunstmin: 

Rabobank Drechtsteden
BBN Adviseurs
Van Veluwen Schilders
AA-Lease
Ten Holter Advocaten
Verstegen Accountants
Advocatenkantoor Sarier
Bloemendal Consults B.V.
Chem-Dry Kuster & de Leur
Donkervoort Communicatie
edMedia
Flanderijn & Wijnhold gerechtsdeurwaarders
Gilhorst Advocaten
Ingenieursbureau Klink
Iv-Support B.V.
JMH Adviesgroep B.V.
Reehorst Milieutechniek
Van Pelt Coiffure Beauté

Meerwaarde

Uw vriendschap met Schouwburg Kunstmin heeft een grote meerwaarde voor de podiumkunsten in de stad én voor uw bedrijf! U wordt vriend omdat u de podiumkunsten een warm hart toedraagt. Bovendien neemt u deel aan een actief netwerk, waarbij u de mogelijkheid heeft om exclusief samen met uw medewerkers of relaties te genieten van cultuur in de sfeervolle ambiance van Schouwburg Kunstmin; een creatieve manier om uw eigen netwerk te verbreden met bedrijven die actief zijn in uw regio.  Het theater wil graag iets voor haar vrienden terug doen.

Er zijn meerdere combinaties van bijdragen en tegenprestaties mogelijk. Klik hier voor een overzicht.

 

Om u in te schrijven als Vriend van Schouwburg Kunstmin, kunt u hier een inschrijfformulier downloaden. Stuur het formulier per post naar Secretariaat Vrienden van Kunstmin, Postbus 89, 3300 AB in Dordrecht.

 Heeft u vragen of suggesties? Stuur dan een e-mail naar: vrienden@kunstmin.nl

 

Lees meer over:

vrienden kunstmin
Deel dit bericht met je vrienden!