donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Man zwaar gewond bij ongeval met drie personenauto’s

26 november 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Vrijdagavond 25 november heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Baanhoekweg. Een 40-jarige man uit Dordrecht raakte hierbij zwaar gewond. De man reed rond 21.00 uur over de Baanhoekweg vanuit de richting van de N3. Ter hoogte van de Merwehal kwam de man in botsing met een personenauto met achter het stuur een 42-jarige man uit Rotterdam die vanaf een parkeerterrein de weg op reed.

Vervolgens schoof het voertuig van de man uit Dordrecht door tegen een auto met achter het stuur een 53-jarige man uit Dordrecht die op dat moment in tegengestelde richting reed. Politie, brandweer en ambulance rukten uit om eerste hulp te verlenen. Ook kwam een traumahelikopter ter plaatse. Doordat de man bekneld raakte in zijn voertuig, moest hij door brandweerpersoneel uit zijn voertuig worden geknipt. Ambulancepersoneel verleende eerste hulp, waarna de man met spoed per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam is overgebracht.

De bestuurders en de drie passagiers van de andere twee voertuigen liepen enkele lichte verwondingen op en zijn ter plekke door ambulancepersoneel gecontroleerd. De drie voertuigen raakten als gevolg van het ongeval fors beschadigd en moesten worden getakeld. De Regionale Verkeersondersteuning van de politie kwam ter plaatse om (sporen)onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval.

Lees meer over:

n3 baanhoekweg merwehal
Deel dit bericht met je vrienden!