zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

Dordrecht wil verbouwing Postkantoor tot 23 woningen toch mogelijk maken

25 november 2011

DORDRECHT -Het Postkantoor, dat eind 1975 het oude Postkantoor aan het Bagijnhof in Dordrecht verving, staat aan de vooravond van een verbouwing tot woningen. Het college van burgemeester en wethouders heeft daarvoor wel een aanpassing moeten doorvoeren voor de geluidsnormen.

Dat besluiit heeft als tekst:

Bij de verbouwing van het voormalig postkantoor aan de Johan de Wittstraat kunnen 23 nieuwe woningen niet voldoen aan de voorkeurswaarden van de Wet Geluidshinder. Het college wil de verbouwing tot woningen wel mogelijk maken, en heeft daartoe besloten hogere grenswaarden vast te stellen.

Lees meer over:

woningen bagijnhof postkantoor
Deel dit bericht met je vrienden!