maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Kerstmarkt Dordrecht blij met landelijke erkenning van de Botatlas

24 november 2011

DORDRECHT -De organisatoren van de kerstmarkt in Dordrecht, met Dordrecht Marketing voorop, zijn blij met de landelijke uitstraling van de komende kerstmarkt. Dat is bevestigt door een vermelding in de Botatlas voor de geschiedenis van Nederland.

Hierdoor kan Dordrecht nog meer benadrukken de grootste en sfeervolste kerstmarkt van Nederland te zijn.

De tijden staan inmiddels vast:

(bericht van de kerstmarkt Dordrecht)

Op 16, 17 en 18 december 2011 is het eindelijk weer zover, de Kerstmarkt Dordrecht!

Openingstijden:

vrijdag 16 december: 10.00 - 21.00 uur

zaterdag 17 december: 10.00 - 21.00 uur

zondag 18 december:  11.00 - 19.00 uur

De Kerstmarkt is niet meer weg te denken uit de historische binnenstad van Dordrecht. Met haar 2,5 kilometer aan parcours is ze niet alleen de grootste, maar ook de meest sfeervolle Kerstmarkt van Nederland.

De Kerstmarkt voert haar bezoekers dwars door het historische winkel- en woonhart van Dordrecht en doet ook dit jaar weer de schilderachtige havens aan. Het gebied waar de Dordtenaar vaak het meest trots op is, en ook de bezoeker van de Kerstmarkt zeker zal bekoren.

Wat is er allemaal te vinden op de Kerstmarkt? Wat denkt u van ruim 200 verkoopstands met allerlei kerstgerelateerde producten, 35 horeca-uitgiftepunten, 4 podia met continue programmering, een sfeervolle kerstijsbaan, 100.000 lichtjes in een prachtig aangeklede kerktuin, avond-sing-alongs en een aantrekkelijk nevenprogramma. Zij weten per dag zo'n 100.000 tot 150.000 bezoekers te trekken, en maken de Kerstmarkt tot hét evenement dat Dordrecht eer aan doet en landelijk wegzet.

Lees meer over:

kerstmarkt bosatlas
Deel dit bericht met je vrienden!