maandag 25 oktober 2021

Alles over Dordrecht

De Hoop Dordrecht produceert verhalen voor TV Family7

21 november 2011

DORDRECHT - De Hoop ggz uit Dordrecht richt zich ook op het maken van TV-programma. Daarbij wordt samen gewerkt met de in Dordrecht ook te ontvangen zender Family7.

Een persbericht van de Hoop:

 

Vrijdag in Verhalen van Verandering: Els

Op vrijdag 25 november zendt Family7 om 22.30 uur een nieuwe aflevering uit van Verhalen van Verandering. In deze aflevering staat het verhaal van Els centraal. Els groeit op in Zaltbommel. Haar vader is alcoholist en gewelddadig. De veiligheid die Els als kind nodig heeft, vindt ze thuis niet. Wanneer Els op zichzelf woont, ontdekt zij snel dat ze kan wegvluchten in eten. Het eten loopt uit de hand, wanneer de opa van Els overlijdt. De verandering bij Els komt, wanneer zij een kinderfilm over het leven van de Here Jezus ziet.

Het programma Verhalen van Verandering wil het verhaal vertellen van mensen die door God veranderd zijn. Presentator Feike ter Velde kijkt samen met zijn tafelgasten naar een korte documentaire over het proces van hun verandering. Tijdens het kijken kunnen ze allebei kiezen om de korte film te onderbreken door op de rode knop te drukken. Aan tafel hebben ze in het vijfentwintig minuten durende programma vervolgens alle gelegenheid om dieper in te gaan op het thema. Feike sluit het programma af door met de kijker te bidden.

De Hoop is producent van Verhalen van Verandering. Een bewuste keuze, omdat De Hoop graag "wil verhalen van de wonderen die God doet" en mensen ook via televisie op weg wil helpen naar een nieuw leven, mét God.

Meer informatie vindt u op www.dehoop.org/verhalenvanverandering en www.family7.nl/. 

 

Lees meer over:

televisie de hoop family7
Deel dit bericht met je vrienden!