maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

DZS onderbreekt reeks nederlagen met knappe zege

21 november 2011

DORDRECHT - Eerstedivisionist Soccer For Life/DZS weet weer wat winnen is. Na drie nederlagen op rij heeft het ensemble van Mohamed Belahcen eindelijk weer een keer gewonnen. De nummer 3 van de ranglijst, ZVO uit Oosterhout, ging vrijdag met 7-5 onderuit in de Reeweghal.

,,We waren weer scherp’’, concludeerde de coach van de Dordtse jongelingenploeg achteraf. ,,Daarnaast waren we ook weer compleet en dat is de afgelopen wedstrijden ook wel anders geweest’’. 

Zo kon Belahcen vrijdag weer gebruik maken van de diensten van aanvoerder Zouhair Elyaakoubi. De spelmaker was voor één wedstrijd geschorst naar aanleiding van de rode kaart tegen FC Verest, een paar weken geleden. ,,En hij deed het weer erg goed’’, laat Belahcen weten. ,,Plus dat je daardoor ook met je wissels beter uitkomt. Het scheelt gewoon heel veel’’.

De thuisploeg kwam in de eerste helft op een 0-2 achterstand, maar maakte dat nog voor de rust ongedaan. Vervolgens kwam SFL op een ruime 6-3 en 7-4 voorsprong en gaf dat niet meer uit handen. Jordany Martinus was de grote man aan Dordtse zijde, met drie doelpunten, daarnaast maakte Zouhair Elyaakoubi twee treffers. Henny Otto en Alex Rekondie scoorden één maal.

 

Volgende week staat Soccer For Life / DZS weer tegenover ZVO uit Oosterhout, maar dan in een uitwedstrijd. Ook deze wedstrijd is voor de competitie.

 

Lees meer over:

zaalvoetbal dzs soccer for life
Deel dit bericht met je vrienden!