maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Man rijdt in op agenten

21 november 2011

DORDRECHT - Een 21-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 november aangehouden. Surveillerende agenten stonden op de Wijnstraat ter hoogte van het Scheffersplein, toen de verdachte in zijn personenauto met hoge snelheid kwam aanrijden. De bestuurder negeerde een stopteken van de agenten en reed recht op hen af.

Zij konden de auto ontwijken waarna de bestuurder met grote snelheid verder reed. Hierbij negeerde hij opnieuw een stopteken en reed een stuk tegen het verkeer in. Het voertuig werd even later op de Korte Geldersekade aangetroffen. Getuigen hadden de man zien wegrennen in de richting van het veer en even later hielden agenten hem aan. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij is ingesloten op het politiebureau.


Deel dit bericht met je vrienden!