woensdag 19 januari 2022

Alles over Dordrecht

Vrouw op scooter gewond bij aanrijding

18 november 2011

DORDRECHT - Een 51-jarige vrouw uit Dordrecht is donderdagmiddag 17 november gewond geraakt bij een aanrijding. De vrouw reed met haar scooter over de Talmaweg in de richting van de Thorbeckeweg en wilde afslaan, de A. Kuyperweg op. De vrouw zag bij het oversteken een auto die haar van achter naderde met daarin een 72-jarige vrouw uit Zwijndrecht over het hoofd

. Een aanrijding was het gevolg waarbij de vrouw op de scooter ten val kwam doorschoof tegen de auto van een 18-jarige vrouw uit Dordrecht die in tegengestelde richting reed. De vrouw raakte gewond aan haar been en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De twee andere bestuurders bleven ongedeerd.Lees meer over:

aanrijding scooter gewond vrouw
Deel dit bericht met je vrienden!