maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Dordrechtse manege gaat demonstreren

18 november 2011

DORDRECHT - Omdat de gemeente heeft aangekondigd het huurcontract van de Dordrechtse manege niet te verlengen en ook niet in wil gaan op een bod dat de manege heeft gedaan op de boerderij waarin zij gehuisd is, is de Dordrechtse manege per 1 juni 2012 genoodzaakt de manege te stoppen en komen daarmee 6 medewerkers, vele 10-tallen paarden en een opleiding Paard & Recreatie op straat te liggen. 

Om de politiek te bewegen organiseert het bestuur van de Dordrechtse manege op dinsdagavond 22 november 2011 een demonstratie. Er zal met mensen en paarden worden gedemonstreerd bij het stadskantoor. 

Het programma is als volgt:

  • 19:00 verzamelen bij de Dordrechtse Manege aan de Spirea 1
  • Te voet richting het stadskantoor
  • Aankomst bij het stadskantoor om 19:45

Wil je niet eerst naar de manege maar meteen zelf naar het stadskantoor? Dat kan natuurlijk ook. Het stadskantoor bevindt zich aan de Spuiboulevard 300.

Deel dit bericht met je vrienden!