maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Gemeente Dordrecht ontvangt ‘Zilveren Schaats’

15 november 2011

DORDRECHT -  Zaterdag 12 november nam wethouder Sport Rinette Reynvaan de ‘Zilveren Schaats’ van de KNSB (Koninklijke Nederlandse Schaats Bond) in ontvangst. De gemeente won deze trofee vanwege haar buitengewone inzet voor het bevorderen van de schaatssport.

"We zijn erg blij met deze waardering voor onze inspanningen om de schaatssport in Dordrecht naar een hoger niveau te brengen. De realisatie van de Sportboulevard en in het bijzonder de ijshal speelt hierin een belangrijke rol. Het belang van een goede accommodatie blijkt ook uit de toewijzing van de ISU om de finale van de World Cup Shorttrack toe te wijzen aan Dordrecht", aldus wethouder Reynvaan.

Het jaarlijks uitreiken van de ‘Zilveren Schaats’ kent een lange traditie. Voor deze wisseltrofee komen organisaties en overheidsinstellingen in aanmerking. Dordrecht is voor de tweede keer de gelukkige; in 1989 heeft de gemeente een handreiking gedaan om de toenmalige ijshal de ‘Drechtsteden’ voor het schaatsen te behouden.

Lees meer over:

wethouder schaats zilveren
Deel dit bericht met je vrienden!