maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

IJshockeyclub Sanidump Dordrecht Lions steunt Stichting DaDa

14 november 2011

DORDRECHT - Het 1e team van IJHC Sanidump Dordrecht Lions speelt het komende seizoen met het logo van de Stichting DaDa op de helmen.

Stichting DaDa is een stichting die zich inzet voor betere kinderzorg in Nederland. Hoe goed de medische zorg in Nederland ook is, het kan vaak beter, zeker voor zieke kinderen. Geconfronteerd met de (financiële) beperkingen die de dagelijkse praktijk van een ziekenhuis of medische instelling nu eenmaal heeft, is Stichting DaDa ontstaan met alsdoel de kinderzorg in Nederland te verbeteren door extra zorg en voorzieningen mogelijk te maken.

 

Om dit te bereiken zamelt Stichting DaDa geld in voor het realiseren van projecten in ziekenhuizen en medische instellingen, gericht op kinderen. Zij doen dit door het organiseren van evenementen, het binden van mensen en bedrijven aan Stichting DaDa en het verwerven van fondsen.

Kernbegrippen zijn betrokkenheid en warmte voor een betere zorg voor zieke kinderen.

Afgelopen dinsdag 8 november heeft Andre van Duivenbode – voorzitter van Stichting DaDa – een lezing gehouden over het ontstaan en de activiteiten van de Stichting DaDa tijdens de BusinessClub avond in de Sportboulevard.

En op feestelijke wijze is op zondagavond 13 november om 20.00 uur de face-off voor de wedstrijd van het 1e team tegen Den Haag verricht door André van Duivenbode – voorzitter van Stichting DaDa.

Hiermee gaat een bijzondere samenwerking van start. De spelers van het Dordtse team zullen dit seizoen namelijk spelen met het logo van Stichting DaDa op de helmen en de vereniging zal van elk lid van de businessclub een vaste bijdrage storten op de rekening van Stichting DaDa.

Daarnaast zullen er het hele seizoen initiatieven worden ontplooid om Stichting DaDa zoveel mogelijk te ondersteunen.

 

Deel dit bericht met je vrienden!