maandag 25 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Centrum De Hoop organiseert themadag in Dordrecht bidden helpt

13 november 2011

DORDRECHT -Het evangelisch centrum voor verslavingszorg de Hoop, dat op verschillende plekken in Dordrecht werkzaam, vindt het belangrijk dat mensen willen bidden voor het werk. Om dat werk te stimuleren organiseert de Hoop een speciale themadag onder het motto:

Bidden helpt.

De dag is 13 december.

Meer info:

 

(persbericht van de Hoop)

 

  donateursbijeenkomst -

Themadag 'Bidden helpt!'

Het werk van De Hoop wordt ondersteund door een grote groep actieve bidders. Zij ontvangen maandelijks de Gebedsbrief met gebedspunten. Het is erg belangrijk dat er mensen bidden voor De Hoop, want wij zijn afhankelijk van God.Speciaal voor onze 'bidders' houden we op dinsdag 13 december 2011 een themadag ‘Bidden helpt'. De themadag is gratis te bezoeken en bestaat uit samenzang, toerusting, lunch en een rondleiding. Een cliënt zal zijn of haar getuigenis vertellen.Tijd en locatie


Dinsdag 13 december, 10.00 - 14.45 uur.


Dorp De Hoop, Provincialeweg 70 te Dordrecht.U kunt zich (eventueel met twee introducé(e)s) voor 7 december aanmelden via

info@vriendenvandehoop.nl

 of 078-6111355. Wilt u de Gebedsbrief (digitaal) ontvangen? Neem dan contact op via bovenstaande gegevens.Gratis busvervoer vanaf NS-station Dordrecht


Komt u met het Openbaar Vervoer? Dan kunt u gratis gebruik maken van busvervoer vanaf NS-station Dordrecht naar Dorp De Hoop. Het busje vertrekt vanaf de achterzijde van het station om 9.30 uur. Wilt u bij het aanmelden aan ons doorgeven of u hiervan gebruik wilt maken?


Lees meer over:

de hoop bidden themadag
Deel dit bericht met je vrienden!