maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Auto op zijn kant bij aanrijding

13 november 2011

DORDRECHT - In de nacht van zaterdag op zondag 13 november heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Een 51-jarige vrouw uit ’s-Gravendeel reed over de Rijksstraatweg in de richting van de N3, toen een 19-jarige man uit Dordrecht vanaf links een zijstraat (eveneens Rijksstraatweg) kwam uitrijden. Een aanrijding kon vervolgens niet worden voorkomen, waarbij het voertuig van de man op zijn zijkant sloeg en tegen een lantaarnpaal terecht kwam. De brandweer kwam ter plaatse, maar de man wist op eigen kracht uit zijn voertuig te komen. Hij is ter plekke door ambulancepersoneel gecontroleerd en had een lichte verwonding opgelopen. De vrouw bleef ongedeerd. De beide voertuigen raakten fors beschadigd en moesten worden getakeld.
 

Lees meer over:

aanrijding n3 rijksstraatweg
Deel dit bericht met je vrienden!