maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Man aangehouden op verdenking van diefstal kabels

13 november 2011

DORDRECHT - Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag  13 november een 20-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De politie kreeg die nacht een melding van overlast aan de Planetenlaan. Toen agenten ter plaatse een groep jongeren aanspraken, kwam juist een auto met daarin de 20-jarige man aangereden. De agenten besloten hierop de man te onderwerpen aan een routinecontrole. Daarbij troffen ze in de auto een hoeveelheid kabels aan die vermoedelijk van diefstal afkomstig was. Ook vonden ze enkele inbrekerswerktuigen. De man is hierop aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar is hij ingesloten voor verhoor. De kabels en de inbrekerswerktuigen zijn in beslag genomen.
 

Lees meer over:

aangehouden planetenlaan
Deel dit bericht met je vrienden!