maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Rijbewijs kwijt na rijden onder invloed op snorfiets

12 november 2011

DORDRECHT - Een 19-jarige man uit Dordrecht is zijn rijbewijs kwijtgeraakt toen hij werd betrapt op het rijden onder invloed. Agenten zagen de man op zijn snorfiets over Johan de Wittstraat en onderwierpen hem aan een routinecontrole. Bij het afnemen van een blaastest, bleek dat de man onder invloed reed. De man is hierop aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar werd een promillage van 685 ug/l gemeten. Het rijbewijs van de man is hierop ingevorderd. Ook kreeg hij een rijverbod opgelegd van 10 uur. De man is na verhoor heengezonden.

Een 32-jarige man uit Dordrecht is diezelfde nacht eveneens zijn rijbewijs kwijtgeraakt, doordat hij onder invloed op een snorfiets zat. Agenten zag de man samen met een andere man op de snorfiets rijden. Aan de Viottakade hielden ze het tweetal staande en namen bij de bestuurder een blaastest af. Hij bleek onder invloed te rijden en is vervolgens aangehouden. Op het bureau werd een promillage van 625 ug/l gemeten. Na verhoor is de man heengezonden. Zijn rijbewijs moest hij inleveren. Ook kreeg hij een rijverbod van 7 uur.

 

Deel dit bericht met je vrienden!