vrijdag 18 juni 2021

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht wint oefenduel van FC Den Haag

12 november 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft op vrijdagmiddag 11 november een 'besloten' wedstrijd gespeeld tegen ADO Den Haag. Ondanks het besloten karakter van de wedstrijd was het toch nog gezellig druk op de oost tribune. De oefenwedstrijd tussen beide teams stond al gepland in de voorbereiding op dit seizoen, maar vond toen geen doorgang door de europese wedstrijd van de ploeg uit de hofstad.

FC Dordrecht maakte een goede indruk tegen de ploeg uit de Ere Divisie en won dan ook verdient met 3 - 1. Namens FC Dordrecht scoorde Kevin Tano en tweemaal Santy Hulst. De ruststand was 1 - 0 in het voordeel van de Dordtenaren. Ondanks de vele wissels na rust bij beide ploegen, vielen er nog de nodige doelpunten.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!