maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

PvdA bezoekt Sociale Werkplaats Drechtwerk

11 november 2011

DORDRECHT - PvdA Tweede Kamerlid Mariëtte Hamer brengt op maandag 14 november a.s. een bezoek aan Drechtwerk in Dordrecht. Door het kabinetsbeleid moet de metaalafdeling van deze Sociale Werkplaats sluiten.

Vijfentachtig medewerkers verliezen hierdoor hun baan. De PvdA vindt het onbegrijpelijk dat deze mensen door kabinetsbeleid werkeloos worden in onzekere tijden. Het is voor de PvdA van groot belang dat mensen het beste uit zichzelf kunnen halen, ook in hun werk. De sociale werkplaats biedt daarvoor een goede mogelijkheid. Toch neemt het kabinet deze mogelijkheid af.
 
Mariëtte Hamer wil graag van de werknemers horen wat zij ervaren. Het bezoek vindt plaats tussen 10 en 12 uur. De PvdA blijft zich inzetten om het kabinet van dit oneerlijke beleid te weerhouden.
 
Deel dit bericht met je vrienden!