zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Jongen met laserpen beboet

11 november 2011

DORDRECHT - De politie heeft donderdagavond 10 november een 17-jarige jongen uit Dordrecht beboet nadat hij met een laserpen in het gezicht van een buschauffeur hadden geschenen.

Die avond kreeg de politie melding dat vanuit een auto aan de Jacob Marisstraat met een laserpen hinderlijk in het gezicht van een buschauffeur was geschenen. Agenten gingen hierop op zoek naar de auto en zagen het voertuig even verderop rijden. Daarbij vertoonde de bestuurder gevaarlijk rijgedrag. Uiteindelijk hielden de agenten het voertuig aan de Willem Marisstraat staande.

Bij het controleren van de 17-jarige bijrijder troffen de agenten een laserpen aan. Hierop maakten de agenten proces-verbaal op tegen de jongen voor het veroorzaken van gevaar in het verkeer. De jongen deed afstand van de laserpen. De bestuurder van de auto werd proces-verbaal aangetekend voor het vertonen van gevaarlijk rijgedrag. 

Deel dit bericht met je vrienden!