maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Hennepkwekerijen aangetroffen: verdachten aangehouden

10 november 2011

DORDRECHT - Een 55-jarige man uit Dordrecht is op 9 november rond 15.00 uur op de Cannenburg aangehouden. Agenten waren daar in een woning een hennepkwekerij met enkele tientallen planten aan het leeghalen, toen de man langskwam. Hij bleek aan de kwekerij gekoppeld te kunnen worden en werd aangehouden. Na zijn verhoor is de man in de loop van de avond heengezonden.

Dordrecht – Twee mannen van 33 en 38 jaar uit Rotterdam en Dordrecht zijn op 9 november in Dordrecht aangehouden. De 38-jarige man werd in een woning in Dordrecht-West aangetroffen. In de woning werden een kleine 200 planten aangetroffen. Bij het ruimen van de plantage kwam de 33-jarige verdachte het huis binnen. Bij het zien van de agenten rende de man hard weg, maar hij kwam niet ver. Hij werd snel achterhaald en ingerekend. Zijn auto werd in beslaggenomen. Beide mannen zijn in verzekering gesteld.

Lees meer over:

hennepkwekerij hennep cannenburg
Deel dit bericht met je vrienden!