zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Drie aanhoudingen bij steekincident Dordrecht

10 november 2011

DORDRECHT - Een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, een 35-jarige man uit ’s-Gravendeel en een 38-jarige man uit Dordrecht zijn op 9 november in Dordrecht aangehouden.

De drie zouden rond 21.45 uur op de Jacob Marisstraat een conflict hebben gehad, waarbij mogelijk een mes is gebruikt. De drie mannen raakten allen gewond. Twee van hen moesten voor behandeling en controle naar het ziekenhuis, maar bleken niet ernstig gewond te zijn en konden mee naar het politiebureau. Een derde verdachte werd eveneens aangehouden en ligt in een ziekenhuis. Zijn toestand is niet levensbedreigend.

Wat er precies is voorgevallen is nog niet bekend en wordt onderzocht. De politie komt graag in contact met getuigen. Wie informatie heeft en nog niet met de politie heeft gesproken, wordt gevraagd contact op te nemen. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de recherche in Dordrecht.
 
Deel dit bericht met je vrienden!