maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

VVV App vanaf 24 november beschikbaar

10 november 2011

ZUIDHOLLAND - Op 24 november zal de nieuwe VVV App worden geïntroduceerd. Deze app zal via de app store en Android market gratis verkrijgbaar zijn. De app omvat alle toeristische data van Zuid-Holland en wordt locatie gebonden aangeboden.

Mobiel VVV kantoor
Zo omvat de App accommodatie-, restaurant-, attractie gegevens maar ook evenementen, tentoonstellingen, etc. Kortom een mobiel VVV kantoor op uw smartphone. Daarnaast biedt de app ook mogelijkheden om bijv. stadswandelingen aan te bieden, al dan niet tegen betaling.
De gegevens achter de app komen uit de Nationale Databank voor Toerisme, Recreatie en Cultuur (NDTRC) en worden door de VVV’s, toeristische promotieorganisaties en bedrijfsleven ingevoerd en 24/7 bijgehouden. Altijd de meest actuele informatie is mogelijk door op de plaats van bestemming even de data te verversen. Dat kan o.a bij de horeca met gratis internet. En laten die nou in de d-base vermeld worden….
 

Lees meer over:

app vvv
Deel dit bericht met je vrienden!