maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Samen spelen voor alle Dordtse kinderen

9 november 2011

DORDRECHT - Tijdens de algemene beschouwingen in de gemeenteraad heeft de fractie van Beter Voor Dordt wethouder Reynvaan gevraagd om te onderzoeken of het op termijn mogelijk en gewenst is om op een centrale plaats in de stad een speelvoorziening te realiseren waar kinderen met en zonder beperking samen kunnen spelen en elkaar kunnen ontmoeten. Op dit verzoek is positief gereageerd. 

De wethouder heeft  toegezegd dit verzoek te honoreren. Momenteel wordt gewerkt aan een nieuwe, zogeheten Speelnota. Hierin zullen de gevraagde onderzoeksresultaten worden opgenomen. De gemeenteraad zal naar verwachting in de eerste helft van 2012 de Speelnota ontvangen. Beter Voor Dordt ziet dit met belangstelling tegemoet. 

Deel dit bericht met je vrienden!