zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

Parkeergarage Visstraat al om tien uur in de avond dicht

9 november 2011

DORDRECHT - De parkeergarage Visstraat in hartje Dordrecht is vanaf 1 september om tien uur in de avond dicht. Dat brengt soms parkeerders in de problemen, die eraan gewend zijn dat er nabij de Voorstraat/Visstraat ook een parkeerplek is.

Deze voorziening heeft de gemeente mogelijk gemaakt een kwart eeuw geleden om warenhuis terMeulen naar Dordrecht te halen. De Waalse kerk moest toen worden verplaatst. en alleen het monument herinnert nog aan die tijd.

Een Dordtenaar doet zijn verhaal, want hij moest iemand oproepen die voor een extra tarief de parkeergarage even open deed.

,,Bij de parkeergarage in de Visstraat aangekomen bleek, dat sinds 1 september de sluitingstijd van de garage veranderd was naar 22:00 ’s avonds. Ik parkeerde er al jaren, maar dit was me ontgaan. Er hing een onopvallend briefje voor de ramen van de loge op de begane grond. Dus bellen en € 35 afrekenen. Gelukkig viel het mee, want er was nog een slachtoffer. Met de jongeling, die er ook niet uitkon heb ik het tarief gedeeld. Ik € 20 en hij € 15. Een vrij duur staartje."

De parkeergarages Veemarkt en Stadskantoor zijn wel 24 uur per dag open en goedkoper om een gezellig avondje uit te stimuleren.

Lees meer over:

visstraat
Deel dit bericht met je vrienden!