maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Politie zoekt getuigen van schietincident

8 november 2011

DORDRECHT - De recherche in Dordrecht zoekt getuigen van een schietincident dat op vrijdag 26 augustus in kapsalon Confiance aan de Dubbeldamseweg Zuid nr 80 plaatsvond. In eerste instantie was sprake van alleen een vechtpartij, maar uit onderzoek is gebleken dat er niet alleen gevochten is, maar dat er ook zeker één keer geschoten is. Als gevolg van de vechtpartij raakte één man licht gewond; voor zover bekend raakte niemand gewond als gevolg van het schieten. In het onderzoek is een 30-jarige man aangehouden die voor de rechter-commissaris is voorgeleid en in voorlopige hechtenis zit.

Uit het onderzoek is gebleken dat ten tijde van schietincident meerdere mensen in de kapsalon aanwezig waren. De politie heeft tot nu toe met enkelen van hen gesproken, maar wil ook met de andere aanwezigen in contact komen. Zij worden met klem gevraagd contact met de politie op te nemen en te vragen naar de recherche in Dordrecht via telefoonnummer is 0900-8844 (lokaal tarief).
Deel dit bericht met je vrienden!