maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Geen getwitter in de gemeenteraad van Dordrecht

8 november 2011

DORDRECHT - Burgemeester Arno Brok vindt het een goede gedachte als er tijdens vergaderingen van de gemeenteraad van Dordrecht niet meer wordt getwitterd. Hij vindt dat het echte debat altijd in de raad behoort plaats te vinden.

Hij ging nog niet zo ver om het verzoek van Groenlinks-raadslid Gerda de Klerck over te nemen om een twitterverbod uit te vaardigen, maar inhoudelijk deelde Brok wel bezwaren tegen twitteren.

Een aantal raadsleden is er liefhebber van om in maximaal 140 tekens meningen te geven tijdens de vergaderingen. Ditmaal bleef het relatief stil, maar de pers onder leiding van Thijs Blom van RTV Rijnmond viel niet onder het informele twitterverbod.

Lees meer over:

gemeenteraad twitter arno brok
Deel dit bericht met je vrienden!