maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Nu al sponsors voor acht kerstbomen in Dordrecht

7 november 2011

DORDRECHT - Drie sponsoren hebben zich aangemeld voor acht kerstboomlocaties in Dordrecht. Belmar Keukens, Jumbo en Beter voor Dordt hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid kerstbomen met verlichting te sponsoren .

Gemeente en bedrijven en organisaties zorgen er op deze manier samen voor dat de stad in de decembermaand een vrolijke en sfeervolle uitstraling heeft. Bedrijven en instellingen kunnen op deze manier de inwoners en bezoekers een kerstgroet brengen en hun naamsbekendheid vergroten.
 
Medio oktober besloten burgemeester en wethouders om 28 kerstboomlocaties voor sponsoring beschikbaar te stellen. De gemeente plaatst minimaal 14 bomen; door sponsoring kunnen dat meer worden. De bomen en de lichtjes dragen in hoge mate bij aan de gezellige kerstsfeer in Dordrecht. De bomen worden op 6 december geplaatst en blijven tot 6 januari staan.
 
Bedrijven en andere organisatie die geïnteresseerd zijn in sponsoring van kerstbomen, kunnen tot en met 23 november contact opnemen met de heer J. Booij van de gemeente, telefoon 14078.
 
De kosten voor het sponsoren van een kerstboom bedragen € 1750,- per boom (exclusief BTW). Bij wijze van  tegenprestatie kunnen sponsoren tot drie reclameborden bij de boom plaatsen.

Lees meer over:

sponsor kerstbomen
Deel dit bericht met je vrienden!