maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Gestolen telefoon getraceerd

6 november 2011

DORDRECHT - Een 18-jarige jongeman uit Dordrecht heeft zaterdag samen met zijn vader zijn gestolen telefoon opgespoord in de Beekmanstraat in diezelfde plaats. De telefoon werd gestolen op 13 oktober jl. vanuit de kleedkamer van een voetbalvereniging en de knul liet het er daarna niet bij zitten. Met positief resultaat.

Toen de knul zaterdag met zijn vader voor de woning in de Beekmanstraat stond en de onrechtmatige eigenaresse van het mobieltje de telefoon niet terug wilde geven, belden ze de politie die naar hen toekwam. De 23-jarige vrouw die op dat moment in de woning was daar, bleek de gestolen telefoon in haar bezit te hebben. Zij  had deze naar eigen zeggen op straat gekocht. Na controle van het imei-nummer van de telefoon bleek deze toe te behoren aan de 18-jarige. De 23-jarige werd daarop aangehouden op verdenking van heling. De telefoon is in beslaggenomen en gaat zo spoedig mogelijk terug naar de 18-jarige jongen. 

Lees meer over:

gestolen telefoon beekmanstraat
Deel dit bericht met je vrienden!