maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Vrouw aangehouden voor diefstal tas in kroeg

5 november 2011

DORDRECHT - De politie heeft vrijdagavond een 28-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden op verdenking van diefstal van een tas in een horecagelegenheid aan de Raamstraat in die plaats. Een vrouw in de horecagelegenheid miste een tas vlak nadat de vrouw met een kennis was vertrokken. Kort na deze melding kreeg de politie melding van onenigheid op het Bethlehemplein.

Hier bleek dat een man de 28-jarige vrouw uit zijn huis had gezet nadat hij wat met haar was gaan drinken en vervolgens bij hem thuis een tas liet zien die niet van haar was. In de omgeving vond de politie de vrouw in een portiek. Zij bleek de gestolen tas met inhoud bij zich te hebben. Ze is ingesloten en zal worden verhoord.  De tas is terug naar de rechtmatige eigenaresse.

Lees meer over:

diefstal aangehouden Raamstraat
Deel dit bericht met je vrienden!