zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

Gebroeders Klink Holding genomineerd voor ondernemersprijs Drechtstreek

4 november 2011 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - In januari 2012 zal de jaarlijkse Ondernemersprijs Drechtstreek weer worden uitgereikt. Deze prijs is een initiatief van de Kamer van Koophandel Rotterdam.

De jury heeft de deelnemende bedrijven beoordeeld op: visie en strategie, innovatie en creativiteit, marketing/klantrelaties/marktposities, personeel & organisatie, duurzaam ondernemen, financiën, continuïteit en persoonlijke kenmerken.

Het Dordtse bedrijf Gebroeders Klink Holding behoort tot 1 van de 3 genomineerde bedrijven.

Floris Klink en Jacob Klink van de Gebroeders Klink Holding hebben in 2008 technisch installatiebedrijf Reehorst overgenomen. Sindsdien is het bedrijf sterk gegroeid qua omzet en personeel. Het bedrijf is een nieuwe koers gaan varen en heeft nieuwe markten aangeboord. De holding bestaat uit drie onderdelen: het technisch installatiebedrijf, milieutechniek en het ingenieursbureau. De onderneming onderscheidt zich door de productkennis en door te voldoen aan alle richtlijnen en certificeringen in de markt.

Lees meer over:

Drechtstreek ondernemersprijs
Deel dit bericht met je vrienden!