maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Damclub Dordrecht wint in Tilburg

4 november 2011

DORDRECHT - De belangrijke wedstrijd in de nationale hoofdklasse B tegen TDV 2 in Tilburg leverde DC Dordrecht een 12-8 overwinning op. Deze kwam tot stand door winst van André Droog, Randy Horne, Fred Roedolph en Arie van de Weteringh. Daar tegenover stonden nederlagen van de jeugdige broers Job en Pim Arts. De overige vier partijen eindigden in remise. Met vier uit vier staat DC Dordrecht momenteel op de zevende plaats. 

DC Dordrecht 2 daarentegen blijft slecht presteren in de nationale 2e klasse D. De uitwedstrijd tegen DEZ Reeuwijk werd kansloos met 13-7 verloren. Alleen Lauw Dingemans en Cor Leenheer wisten een overwinning te behalen. Remises werden genoteerd voor Kees van Dijk, Wout Kroonen en Kees Osté. De overige vijf partijen gingen verloren. Na vier wedstrijden staat het team puntloos onderaan.

In de hoofdklasse van de provinciale dambond ZHZ wist het achttal van DC Dordrecht, dat aantrad zonder Frits Luteijn en Arie van de Weteringh, een ruime 12-4 overwinning te behalen in de uitwedstrijd tegen NS Rotterdam. Deze kwam tot stand door vier overwinningen en vier remises, dus zonder een enkele nederlaag. Vermeldenswaardig is de prima remise die invaller Jan Baars (rating 567) behaalde tegen Radjendrenath Kalloe (rating 1021). Met vier uit twee gaat DC Dordrecht aan de leiding in deze afdeling.

 

Lees meer over:

dammen overwinning dc dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!