zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

Drugsactie 12 aanhoudingen

2 november 2011

DORDRECHT -Bij een drugsactie van de Politie op en rond het Bethlehemplein zijn op 1 november in totaal twaalf aanhoudingen verricht. Elf mannen en één vrouw, in leeftijd variërend van 18 tot 57 jaar uit Dordrecht en Zwijndrecht (twee verdachten) werden aangehouden op verdenking van het kopen of verkopen van drugs op straat. Zeven vermoedelijke verkopers zijn in verzekering gesteld, vijf vermoedelijke kopers zijn na verhoor heengezonden. Bij de verdachten werden gebruikershoeveelheden drugs aangetroffen en in beslaggenomen.

De drugsactie werd uitgevoerd na klachten van (buurt)bewoners en bezoekers van de binnenstad en die van het Bethlehemplein in het bijzonder. Het plein is bij druggebruikers en dealers in trek, wat behoorlijk veel geluidsoverlast en rommel én een onveilig gevoel tot gevolg heeft. De politie zal dan ook blijvend aandacht voor dit gebied hebben.

Deel dit bericht met je vrienden!