maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Man aangehouden na lastig vallen ex-vriendin

2 november 2011

DORDRECHT -Een 46-jarige man uit Dordrecht is op 1 november in zijn woonplaats aangehouden, nadat hij zonder toestemming de woning van zijn ex-vriendin aan het Maaskant-erf had betreden. De vrouw kwam aan het einde van de middag thuis en trof haar ex in haar huis. Zo gauw ze de man zag, vluchtte de vrouw het huis uit, waarbij ze mogelijk iets tegen haar hoofd aangegooid kreeg. Ze wist 112 te bellen, waarna agenten snel naar de woning toe gingen.

De man ging in de tussentijd naar een woning aan het Pearl Buck-erf waar hij op het dak van een schuur klom. Dat werd gezien door omstanders die dachten met een mogelijke inbreker te maken te hebben en de politie belden. De man drong de schuur binnen, waar agenten hem vonden. De man bleek gewond te zijn, waarop agenten een ambulance ter plaatse lieten komen. De man werd naar een ziekenhuis in Dordrecht meegenomen, waar het met zijn verwondingen mee leek te vallen. Hij werd aangehouden en is naar een ander ziekenhuis overgebracht. Mogelijk was de man onder invloed van drugs.

Deel dit bericht met je vrienden!