zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

Vacaturesite voor Software Ontwikkelaars

1 november 2011

DORDRECHT - VIOS Internet Solutions heeft in de maand september van dit jaar (2011) de website Vacature Software Ontwikkelaar gelanceerd. Vacature Software Ontwikkelaar is een website die zich richt op de werving van Software Ontwikkelaars. Eerder lanceerde VIOS Internet Solutions al de website Java-Vacature.nl.

Werkgevers die gebruiken willen maken van de website www.vacature-software-ontwikkelaar.nl kunnen dit gratis doen. Het plaatsen van vacatures is geheel gratis. De website is bedoeld voor werkgevers die zowel Software Ontwikkelaars zoeken die de meest gangbare programmeertalen beheersen (PHP, Java, .NET) als voor als voor werkgevers die juist Ontwikkelaars zoeken die een minder gangbare taal beheersen.
 
Ook voor sollicitanten is de website – uiteraard – geheel gratis. Sollicitanten krijgen via de knoppen ‘PHP’, ‘Java’, ‘.NET’ en ‘Overige’ een overzicht van vacatures die voor hen interessant kunnen zijn. Ook is de vacaturebank voorzien van een handig zoekveld waarmee ze gemakkelijk vacatures kunnen zoeken op basis van trefwoord, type dienstverband, provincie en ervaringsniveau.
 
Werkgevers en werknemers zijn van harte welkom op Vacature Software Ontwikkelaar!
Deel dit bericht met je vrienden!