Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

GrootNieuwsradio vanaf morgen live uit Dordrecht op 1008AM

30 oktober 2011

DORDRECHT -De christelijke zender op de radio - GrootNieuwsradio 1008AM - volgt het oekrainehuis live vanuit Dordrecht.

De zender belicht dat in een eigen persbericht:

GrootNieuwsRadio doet vanaf maandag 31 oktober live verslag van de gebeurtenissen rondom het Dorcas-Oekraïnehuis en de avonturen van haar bewoners in Dordrecht. Met dit huis vraagt hulporganisatie Dorcas een week lang aandacht voor de allerarmsten in Oost Europa. Vier jonge mensen zien vrijwillig af van alle luxe en wonen een week in dit huisje zonder enige voorziening.

GrootNieuwsRadio-verslaggevers Charlotte Muis en Renée Bezemer houden de luisteraar van uur tot uur op de hoogte van de ontwikkelingen in het Oekraïnehuis. Tot en met zaterdag 5 november schakelt GrootNieuwsRadio regelmatig met Dordrecht. De week van het Oekraïnehuis wordt zaterdag 5 november afgesloten met een benefietconcert van rapband Spit-Fire samen met de aanbiddingsband LEV. Dit concert is rechtstreeks te beluisteren op GrootNieuwsRadio vanaf 20.00 uur.

GrootNieuwsRadio is samen met Dorcas de grondlegger van het concept Oekraïnehuis; een replica van een eenvoudig huisje uit Oekraïne bewoond door vier vrijwilligers. Twee jaar lang stond het huis voor de deur van de studio van het christelijk radiostation. Dit jaar is gekozen voor een locatie bij de Jozuagemeente aan de Sikkelstraat 2 in Dordrecht. De samenwerking tussen GrootNieuwsRadio en Dorcas past in de filosofie van de christelijk zender. Nico Schipper, algemeen directeur: “GrootNieuwsRadio biedt een podium aan christelijke organisaties. Het is belangrijk dat we de krachten bundelen en elkaar versterken. Steeds meer goede doelen zoeken de samenwerking met GrootNieuwsRadio en de succesvolle samenwerking met Dorcas is daarbij een goed voorbeeld”.

Lees meer over:

dordrecht grootnieuwsradio
Deel dit bericht met je vrienden!