Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Politie onderzoekt herkomst bloed

29 oktober 2011

DORDRECHT -De politie in Dordrecht heeft op 29 oktober een onderzoek ingesteld naar de herkomst van een plas bloed bij een bushalte aan de Assumburg bij het Puttenstein. Een buschauffeur zag op 29 oktober ’s ochtends vroeg het bloed liggen en belde de politie, waarna agenten poolshoogte namen. De halte werd afgezet en medewerkers van de Forensische Opsporing hebben sporenonderzoek verricht en een monster genomen. Oki werd een buurtonderzoek ingesteld. Vanaf de plas loopt een bloedspoor dat uiteindelijk op de Zuidendijk bij het fietspad langs de N3 uitkomt en stopt.

De politie weet niet hoe de pas bloed is ontstaan en of het bloed heeft gevloeid na een onwelwording, ongeval of misdrijf. Er zijn bij de politie en bij de 112-centrale in avond, nacht en ochtend van 28 op 29 oktober geen meldingen binnengekomen die de plas verklaren. Ook de ambulancedienst heeft in de betreffende periode geen ritten in de omgeving gemaakt.

De politie komt graag in contact met mensen die in de avond, nacht of ochtend van 28 op 29 met name in de omgeving Assumburg/Puttenstein iets (verdachts) hebben gezien. Ook mensen die andere informatie hebben die helpt in het onderzoek wordt gevraagd contact op te nemen. Ook de man of vrouw zelf die gewond was, wordt gevraagd te bellen. Dat kan naar 0900-8844 (lokaal tarief). Wie anoniem informatie kwijt wil, kan bellen naar 0800-7000 (gratis).

Lees meer over:

assumburg zuidendijk puttenstein
Deel dit bericht met je vrienden!