Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Verkeersovertreder aangehouden

29 oktober 2011

DORDRECHT -Een 18-jarige man uit Dordrecht is op 28 oktober in zijn woonplaats aangehouden. Agenten zagen hem rond 18.30 uur op een scooter op de Krispijnseweg rijden, zonder helm en zonder kentekenplaat. De man vond het nodig voor de ogen van de agenten meerdere malen een wheelie te maken, kennelijk in de hoop dat ze hem achterna zouden gaan rijden.

De agenten trapten er niet in, maar reden enkele minuten later gewoon naar het huisadres van de man waar hij wegens gevaarlijk rijgedrag werd aangehouden. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en de man is bij het CBR aangemeld voor een Educatieve Maatregel Gedrag. Het CBR bepaalt uiteindelijk of de man deze driedaagse cursus à 800 euro (zelf te betalen) moet volgen.

Deel dit bericht met je vrienden!