Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Cartoonwedstrijd Mediamissers

29 oktober 2011

DORDRECHT -In het kader van de Week van de Mediawijsheid mag iedereen meedoen met de cartoonwedstrijd Mediamissers van de Bibliotheek A tot Z en stripwinkel Sjors in Dordrecht. Ondanks alle pluspunten die moderne communicatiemiddelen ons tegenwoordig bieden, zijn ze niet altijd even handig voor onszelf en onze omgeving, en gaat er veel mis. Maak een cartoon of strip over zo’n leuke, grappige mediamisser en lever deze in vóór 17 november in één van de vestigingen van de Bibliotheek A tot Z!

Mediamissers
Je kent het wel, de hele bus ‘geniet’ mee met een bellende medereiziger, iemand is tijdens een feestje meer met zijn smart phone bezig dan met het gezelschap, en de mop van het domme blondje dat typex op het beeldscherm smeert om iets te ‘deleten’. Het zijn allemaal voorbeelden van hulpmiddelen voor communicatie die niet altijd gebruikt worden zoals het hoort. Daarnaast kunnen sommige communicatiemiddelen ons in de steek laten en kan er technisch iets niet goed gaan. Allemaal mediamissers…

Mediaprijzen
Iedereen die zijn of haar leuke of grappige mediamisser in de vorm  van een cartoon of strip met daarop  naam, leeftijd en mailadres inlevert bij één van de vestigingen van de Bibliotheek A tot Z, maakt kans op mooie mediaprijzen!  De voorwaarden van de cartoon: er moet een oud of een nieuw medium in voorkomen én er moet iets misgaan. Alle cartoons worden van maandag 21 tot en met vrijdag 25 november opgehangen in de bibliotheken waar ze ingeleverd zijn. Na de Week van de Mediawijsheid worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

In het kort:
Wat:        cartoonwedstrijd mediamissers    
Wanneer:    t/m 17 november, ingeleverde cartoons worden van 21 t/m 25 november opgehangen
Waar:        alle vestigingen van de Bibliotheek A tot Z
Voor wie:    wel en niet leden (alle leeftijden).
Kosten:        gratis

Lees meer over:

cartoonwedstrijd
Deel dit bericht met je vrienden!